1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Услуги

PDFPrintE-mail

1. Изработване на бродерии с програма на клиента.

2. Проектиране на програма за бродерия, съгласно изискванията на клиента:

  • Можем да изработим програма за бродерия по снимка (фирмено лого, емблеми и др.). Вие може да ни изпратите снимка на електронната поща  или  да ни донесете мостра, по която ние ще  изработим програмата за бродерия, по възможно най-добрия начин, така че получената бродерия да е с високо качество и в същото време да не е с висока цена.
  • След изработване на мострата , тя се предоставя на клиента за одобрение. Заедно с мострата ще Ви предоставим оферта , в която е посочена цената на програмата и цената за изработка на брой бродерия. По желание на клиента в офертата може да се даде и разхода на шевен конец за една бродерия, в случай че желае бродериите да бъдат изработени с негови материали.
  • Изработваните програми за бродерии могат да съдържат текст, който да е на латиница и на български език, по желание на клиента.

3.     Изработване на бродерии с програми на фирма „БРОДИКА” ООД - Разполагаме с голям брой готови програми, от които Вие може да изберете тази, която е най-подходяща за вашето изделие. Към избраната от вас бродерия може да бъде добавен надпис по Ваше желание.

4.     Изработване на кърпички с бродерия за всякакви случаи – за спомен от България, подаръци за гостите на Вашите тържества (сватби, рождени дни, имени дни и т.н.) и др.